Oral: Köyler önemli yatırımlar yapıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Altınovalı mahalle ve köy muhtarları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Başkan Oral, son 15 yılda hükümetin köylere çok ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

Altınovalı muhtarları makamında ağırlayan Başkan Oral, “Muhtarlar, halkla devlet arasında köprüdür. Size kapımız her zaman açık” dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN”

AK Parti hükümetleri tarafından başlatılan KÖYDES Projesiyle özellikle köylerin kaderinin değiştiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hükümetimizin desteği, İl Genel Meclisimizin büyük gayretleriyle köylerimiz şehirlerden farksız hale geldi. Bu hizmetleri yapan herkesten Allah razı olsun. Belediye olarak biz de her zaman sizin yanınızdayız. Ne zaman isterseniz kapımızı çalabilirsiniz. Sizlerin gününü kutluyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

20.10.2017 16:27:49 _40