Altınova’dan flaş transfer

Yalova’ya BAL Liginde 12. Grupta temsil eden Altınova Belediyespor, flaş bir transfere imza attı. Bayburt Özel İdare'den Eren Özen, Altınova Belediyesporlu oldu.

Bayburt Özel İdare Spro’un başarılı orta saha oyuncusu 25 Yaşındaki Yalovalı Eren Özen,  kendisini Altınova Belediyesporlu yapan imzayı attı.

HEDEFE ADIM ADIM

Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, Bayburt Özel idare Spor’un başarılı orta saha oyuncusu Eren Özen’i takımlarına önemli güç katacağını ifade etti. İmza törenin ardından açıklamada bulunan Güneş, “Takımımızın hedefleri bellidir. Önümüzdeki sezon 3. Ligde oynamak istiyoruz. Tüm hazırlık ve çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Camia olarak el ele vererek Yalova’yı 3. Ligde temsil edeceğiz” dedi.

“FORMAMI TERLETMEK İSTİYORUM”

Yeni Altınova Belediyesporlu Eren Özen de Altınova’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Takıma faydalı olabilmek için var gücümle çalışacağız. Kısa sürede takıma adapte olup formamı terletmek istiyorum” diye konuştu.

Aslen Yalovalı olan Eren Özen, Gençlerbirliği, Hacettepe, Malatya, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Gazi Şehir SK), Ordu, Alanya, Balıkesirspor ve Hatayspor2da forma giymişti.

19.9.2017 08:37:30 _399