Altınova bayramlaştı

Altınova İlçe Bayramlaşması, Altınova Belediyesi binası zemin katında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Altınova Kaymakamı Zafer Engin ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşları belediye girişinde karşılayarak, tek tek bayramlaştı.

GENİŞ KATILIM

Bayramlaşma törenine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, Altınova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, daire amirleri, muhtarlar, belediye personeli, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

EVLERE ZİYARET

Öte yandan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bayram süresince ilçedeki evlere ziyaretlerde bulundu. Vatandaşla bir araya gelen Başkan Oral’a özellikle yaşlı ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.

5.9.2017 10:25:45 _88