Altınova’da sahur bereketi yaşandı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar programlarının dışında vatandaşlarla sahurda da bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki vatandaşların evine misafir olarak oruca birlikte niyetlendiler. Başkan Oral, bu yılki son sahurunu Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak sakinleriyle yaptı.

BİRLİKTE NİYETLENDİLER

Ramazan ayını ilçe halkıyla geçirmeye özen gösteren Başkan Oral, iftarların dışında sahurda da vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca her gece sahurda bir eve konuk olan Başkan Oral’ın bu hassasiyeti vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

SON SAHURLAR

Oruca, ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte niyetlenen Başkan Oral bu Ramazan son sahurlarını; Yurt Ailesi, Çelik Ailesi ve komşuları, Altınova Anadolu Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Hürriyet Mahallesi 18. Sokak sakinleri ve Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak sakinleriyle oruca niyetlendi.

Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak sakinleriyle yapılan sahura Altınova Kaymakamı Zafer Engin de katılarak, vatandaşlarla oruca niyetlendi.

23.6.2017 16:14:34 _904