Altınovalı esnaf birlikte oruç açtı

Altınova Belediyesi’nin toplu iftar programı esnaf buluşmasıyla devam etti. İlçedeki esnaflar birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Altınova Belediye Binası Çatı Katında gerçekleştirilen esnaf iftarına Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Belediye Meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Zeki Özpehlivan, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve davetliler katıldı.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Tasavvuf Müziği, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftarda konuşan Başkan Oral, toplu iftarların vatandaşların birlik, beraberlik, paylaşma duygularını arttırdığını ve birlikte oruç açmanın huzur ve mutluluğunu yaşattığını söyledi. Masaları tek tek dolaşan Başkan Oral, “Allah bu güzel birliği ve beraberliği daim etsin. Bizler, gücünü birliğinden alan bir milletiz. Bin yıllardır var olmamızın sebebi kardeşliğimiz, dayanışmamız, beraberliğimizi, birlikte bu coğrafyada millet olarak yaşamamızdır” dedi.

16.6.2017 10:56:36 _81