Hersekliler iftarda buluştu

Altınova Belediyesi’nin mahalle iftarlarına Hersek Köyü Mahallesinde devam edildi. Hava muhalefeti nedeniyle Hersek Mahalle Muhtarlığı binasında verilen iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tasavvuf Müziği, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başlayan iftar programına Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Belediye Meclis üyesi Ali Koçal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Altınova Belediyesi olarak, ayırım yapmadan öncelik sırasında göre hizmetlerin yürütüldüğünü ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bizler büyük bir aileyiz. Geleneksel mahalle iftarlarımızda bu güzide ailenin kaynaşmasını, birlik ve beraberliğini pekiştirmesini amaçlıyoruz. Çok şükür vatandaşlarımızın duyarlığı ve desteğiyle bunu da başarıyoruz. İftarlarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

13.6.2017 14:07:19 _134