Toplu iftarlar çocuklarımızı eğitiyor

Altınova Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftar organizasyonlarının ikincisi Hürriyet Mahallesi 39. Sokak'ta gerçekleştirildi.

Hürriyet Mahallesi 39. Sokak'ta gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  birlikte oruç açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadılar.

“YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı ilahi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Başkan Oral, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Toplu iftarlar sayesinde vatandaşların aynı duyguda buluştuğunu, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyleyen Başkan Oral, “Böylesi etkinlikler çocuklarımız ve gençlerimiz için de oldukça önemli anlardır. Çocuklarımız birlikte oruç açmanın faziletini öğreniyorlar. Birliği, beraberliği, paylaşmayı yaşayarak anlıyorlar. Bizlerle birlikte oruç açmaya geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

1.6.2017 17:44:12 _923