Avcılardan teşekkür ziyareti

Altınova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği ve Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu yöneticileri Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Altınova Avcılık Ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Matur, Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu (KAYHAF) 2. Başkanı Serhat Çelebioğlu ve Altınova Avcılık Ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Arif Özyavuz, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

PLAKET VERDİLER

Dernek yöneticileri, 7 Mayıs 2017 Pazar günü Sermayecik Köyünde gerçekleştirilen ‘3. Geleneksel AVBİS Ve Kotalı Avcılığa Hayır’ Ödüllü Tramp ve Tek Kurşun Müsabakalarına sponsor olması nedeniyle Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ederek, plaket verdiler.

1.6.2017 17:40:24 _852