Kursiyerlerin eserleri büyüledi

Altınova Belediyesi Geleneksel El Sanatları Kurslarının yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

Altınova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sergide bir birinden güzel eserler beğeniye sunuldu. Kursiyerlerin bir yıl boyunca çalıştığı ebru ve el sanatları eserleri büyük beğeni topladı.

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediyesi kültür Merkezi’nde açılan sergiye; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, Altınova Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

“HEDİYELERİMİZ BURADAN”

Kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Artık misafirlerimize veya gittiğimiz yerlerde hediye olarak kursiyerlerimizin yaptığı bu güzel eserleri hediye ediyoruz. Bu bizim için ayrı bir anlam oluşturuyor” dedi. İlçe Kaymakamı Zafer Engin de kursiyerleri eserlerinden dolayı kutladı.

BİLGİ VERDİ

Kurs hocaları Hatice Aslan ve Göknur Acıbadem Akgün kurslarla ilgili bilgi vererek, “Perspektif, ahşap boyama, seramik ve iğne oyası dalında kursiyerlere eğitimler verildi. Yıl boyunca çok faydalı bir dönem geçirdik. Bizlere her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve meclis üyelerine teşekkür ederiz” dediler.

TABLO HEDİYE ETTİLER

Açılışın ardından sergiyi gezen ilçe protokolü eserleri büyük bir beğeniyle incelediler. Etkinliğin sonunda kursiyerler; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer’e tablo hediye ettiler.

_56