Tokmak’ta abone olma zamanı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın girişimleri sonunda doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tamamlanan Tokmak Köyü’nde abonelik işlemleri başlıyor.

Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi Çorbacı, köyde doğalgaz hat çalışmalarının tamamlandığını, vatandaşların 21 Aralık Pazartesi gününden itibaren abonelik işlemlerini yaptırabileceğini söyledi.

GEREKLİ BELGELER

Doğalgaz aboneliğin 21 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacağını ifade eden Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi Çorbacı, “Abonelik için; tapu fotokopisi, kimlik fotokopisi, daireye ait elektrik veya su faturası, Deprem Sigortası (DASK) fotokopisi, ikametgâh senedi ve kiracılar için kira kontrat fotokopisi gerekmektedir” dedi.

TEŞEKKÜR

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Genel Meclisi, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, ARMAGAZ yetkilileri başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi Çorbacı, “Doğalgaz ile birlikte köyümüz daha güzel olacak. Halkımız ekonomik ve temiz bir yaşama kavuşacak” diye konuştu.

21.12.2015 16:46:36 _1394