Demirel’e anlamlı ziyaret

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları ve bazı kurum müdürleri, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’i Ankara’da ziyaret etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ve parti yöneticileri, TBMM’de AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in misafiri oldular.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

İlk olarak; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Milletvekili Fikri Demirel’in makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular. İlçelerinde yapılan çalışmaları, projelerini ve sorunlarını dile getiren belediye başkanları, desteklerinden dolayı İl Başkanı Öztabak ve Milletvekili Demirel’e teşekkür ettiler.

YEMEKTE AĞIRLADI

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, il Başkanı Öztabak ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmenin ardından Yalova’dan gelen diğer misafirleriyle buluştu. Yalova’dan gelen misafirlerini TBMM Restoranında ağırlayan Milletvekili Demirel, konuklarıyla yakından ilgilendi.

14.12.2015 10:00:40 _1332