ALTINOVA, KURSLARIYLA DA BİR BAŞKA

Altınova Belediyesi, bayanlara ve gençlere yönelik her yıl düzenlediği meslek ve beceri edinme kursuları tüm hızıyla devam ediyor.

Altınova Belediyesi, Sosyal İşler Birimine bağlı olarak; Gitar, Halk Oyunları, Osmanlı Sanatı Ebru, Ahşap Boyama, Cam Boyama, bayanlara yönelik Step ve Aerobik dallarındaki kurslara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

UZMAN KADRO

Altınova Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu ve Folklor Eğitmeni Hakan Beykoz, Müzik Eğitmeni Hasan Sancaktutan, Spor Eğitmeni Yasemin Dilek Şenkarabacak ve Geleneksel El Sanatları Eğitmeni Reyhan Kamçı tarafından verilen kurslar oldukça verimli bir şekilde devam ediyor.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Geçmiş yıllarda kurslara katılan vatandaşların birbirinden güzel ve başarılı eserler ortaya çıkarttığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Artık misafirlerimize ve gittiğimiz yerlerde muhataplarımıza kursiyerlerimizin yaptığı eserleri hediye ediyoruz. Kursiyerlerimizin yaptığı el emekleri büyük beğeni topluyor. Kursumuzda, birbirinden güzel geleneksel Osmanlı El Sanatlarımızdan Ebru ve Cam Boyama eserler ortaya çıkarılıyor. Folklorcularımız belediyemizi ve ülkemizi yurt dışında temsil ediyor. Gençlerimiz gitar çalmanın zevkini yaşıyor. Bayanlarımız sağlıklı bir yaşam için spor yapıyorlar. Halkımızın faydalı uğraşlar içinde olması bizim için oldukça önemli” dedi.

11.12.2015 14:06:08 _1594