Makedonya´da bir kardeşimiz var

Altınova Belediyesi, Makedonya Üsküp Studenican Belediyesi ile resmen kardeş belediye oldu. İki belediye arasındaki, Kardeş Belediye Protokolü Üsküp´te imzalandı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Mustafa Sarıgül ile Altınova Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Hakan Beykoz Makedonya’nın Üsküp Kenti’nde resmi ziyaretlerde bulundular.

İMZALAR ATILDI

Altınova Belediyesi, Makedonya Üsküp Studenican Belediyesi ile resmen kardeş belediye oldu. Makedonya Üsküp Studenican Belediye Başkanı Azem Sadiki ile Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, iki belediyenin ‘Kardeş Belediye Protokolünü’ karşılıklı olarak imzaladılar.

GÜREŞLERE KATILDILAR

Studenican Belediyesi’nde Belediye Başkanı Azem Sadiki tarafından çok sıcak bir şekilde ağırlandı. Studenican Belediyesi’nin Yağlı Güreş Festivali’ne de katılan Oral ve beraberindekiler, Üsküplü vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Geçtiğimiz ay Altınova’da bir hafta kamp yapan Studenican Belediyesi Yağlı Güreş Takımı sporcularının başarısı Başkan Oral ve ekibini mutlu etti.

RESMİ TEMASLAR

Başkan Oral ve beraberindekiler, Üsküp’te çeşitli resmi temaslarda bulundular.

Başkan Oral ve beraberindekiler; TC Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA), Üsküp Yunus Emre Türk Kültür Merkezi, Ensar Kültür Yardımlaşma Derneği, Merkez Camii’ne ziyaretlerde bulunarak, yetkililerinden bilgi aldılar.

14.9.2015 11:32:33 _1409