İnşaatlara sıkı denetim

Altınova Belediyesi kaçak yapılarak göz açtırmıyor. Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki inşaatlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde inşaatlara sıkı denetimler uyguluyor.

TAVİZ YOK

Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş, “Kaçak yapılaşma proje dışı uygulamalar konusunda vatandaşları uyararak, “Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral, mevcut yapımı devam eden inşaatlardaki kural dışı uygulamalar ve kaçak yapı konusunda oldukça hassas. Kural dışı uygulamalara taviz vermemiz mümkün değil. Vatandaşlar, ruhsatsız olarak boş yere yapı yapmasınlar. Yasalara aykırı yapılan yapılara ve uygulamalara karşı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da taviz vermeyeceğiz” dedi.

18.8.2015 10:15:23 _1324