İSG eğitimleri devam ediyor

Altınova Belediyesi, personeline yönelik başlattığı Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında hizmet içi eğitim seminerine devam ediyor.

Altınova Belediyesi bünyesinde çalışan personele, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' semineri devam ediyor. Eğitimler, COVID-19 Kurallarına uygun şekilde gerçekleştiriliyor.

PERSONEL BİLGİLENDİRİLDİ

Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen hizmet içi eğitim, İş Güvenliği Uzmanı Funda Bingöl tarafından verildi. Eğitimde belediye personeli; iş sağlığı ve güvenliği, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda bilgilendirildi.

2.09.2020 14:23:38 _73