Altınova’da temizlik seferberliği

Altınova Belediyesi Fen İşleri Garaj Amirliği ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir çalışma içine girdiler. Ekipler, özellikle çevre temizliği konusunda titiz bir çalışma içerisindeler.

Altınova Belediyesi tarafından mahallelerde temizlik seferberliği başlatıldı. Belediye ekipleri tarafından mahallelerde başlatılan çalışmada rutin işlerin dışında mahalle, sokaklar ve boş alanlarda genel çalışma yapılıyor.

Evsel atıklar, bahçe atıkları, metruk alan temizliği, yolların basınçlı suyla yıkanması gibi çalışmaların belirli bir program çerçevesinde devam ettiğini söyleyen belediye yetkilileri, “Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ın da büyük önem verdiği çalışmada girilmedik mahalle ve sokak kalmayacak. Ekiplerimiz, bütün mahallerde komple bir çalışma içinde olacak” dedi.

4/30/2015 8:25:20 AM _1497