Altınova’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Altınova’da da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Altınova Kaymakamlığı Önüne çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

GENİŞ KATILIM

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Garnizon Komutanı Dz.TuğamiralTezcan Kızılelma, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan yılmaz, Altınova İlçe Müftüsü Erturan Mehmet Soylu, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, MHP Altınova İlçe BaşkanıMahmut Özkaya, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Bülbül, Altınova İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

FOLKLOR GÖSTERİLERİ
Törende; Kaymakam Nurullah Kaya, Garnizon Komutanı Dz.Tuğamiral Tezcan Kızılelma ve Altınova Belediye Başkanı Metin Ora, tören alanında toplanan öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Törenlerde, Vakıfbank İlköğretim Okulu Folklor ekibi, Altınova Belediyesi 4. Uluslararası 23 Nisan Halk Oyunları Çocuk Festivali çerçevesinde ülkemizde bulunan Bulgaristan’ın Dve Mogili Belediyesi Halk  Oyunları ekibi ile Altınova Belediyesi Minik  Folklor ekibinin gösterileriyle devam etti. Kutlamalar, öğrencilerin şiirlerinin okunması  ve ödül töreni ile tamamlandı.

4/24/2015 9:44:14 AM _1062