Hersek Gölü’ne tatlı su gelecek

Hersek Lagün Gölü’ne Yalakdere’den tatlı su getirmek için yapılacak çalışmalarda ilgili inceleme gezisi gerçekleştirildi. Yapılacak projeyle ilgili çalışmalara başlayan uzmanlar, bu konuya çok önem verdiklerini ifade ettiler.

Hersek Lagün Gölüne Yalakdere’den tatlı su getirmek için yapılacak çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekiplerinden Çevre Mühendisleri Muammer Özcan,Yasin Yılmaz ve Kadir Öz, Altınova Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı mühendislerine, Altınova Belediye Meclis üyesi Ali Koçal, Altınova Belediyesi İmar Müdürü Mimar Burak Özgül ve Altınova Belediyesi  Çevre Mühendisi Çağrı Gürol tarafından Hersek Gölü hakkında teknik bilgiler verilerek, bölge gezdirildi.

4/22/2015 9:09:08 AM _1539