Öğretmenler Gününe yakışır program

24 Kasım Öğretmenler Günü Altınova’da düzenlenen törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Altınova’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ın Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Heykeli’ne çelenk koymasıyla başladı.

ZENGİN PROGRAM

Hürriyet Ortaokulu’nun koordinesinde Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlenen program oldukça duygusal ve renkli görüntülere sahne oldu.

Altınova Hürriyet Ortaokulu tarafından hazırlanan programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Program aday öğretmen ve kıdemli öğretmenler adına yapılan konuşmalarla devam eden program oratoryo, slayt gösterisi, şiirlerin okunması ve kısa piyesle devam etti. Hürriyet Ortaokulu Öğretmenlerinin oluşturduğu koronun konseri davetliler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Altınova İlçe milli Eğitim Müdürlüğü tarafından anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde açılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, öğrenciler tarafından Öğretmen Marşı’nın okunması ve Altınova Belediyesi’nin öğretmenler onuruna verdiği kokteyl ile son buldu.

GENİŞ KATILIM

Törenlere; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

24.11.2019 18:28:57 _159