Altınova Halk Eğitim'den Önemli Hedefler

Altınova Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı.

Altınova Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan Altınova Halk Eğitim Merkezi Değerlendirme Toplantısında konuşan Halk Eğitim müdürü Ahmet Kemal Hızır, “Yurt içi ve yurt dışı projeler için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“İSTİHDAMA YÖNELİK KURSLAR AÇILACAK”

Altınova Halk Eğitim Merkezi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı, Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve ilçe protokolüne çalışmalar hakkında bilgi veren Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal Hazır, “Merkezimizde kurslarımıza aralıksız devam ediyoruz.Bu eğitim öğretim yılında değişik branşlardaki kurslara yöneleceğiz. Yine İş-Kur ile ortaklaşa kurslar açılacak. Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren tersaneler ve diğer işletmelerin çalışanlarına yönelik mesleki eğitim taleplerini karşılamak, istihdama ve iş gücü piyasasının ihtiyacına yönelik kurslar açmayı planlıyoruz. Yeni farklı alanlarda, yurt içi-yurt dışı projeler üretmek için ön çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Altınova Halk Eğitim Merkezi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Burak Kılıç, Altınova Esnaf odaları Birliği Başkanı Mustafa Sancaktutan, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve daire amirleri katıldı.

24.9.2019 21:25:29 _249