Gaziler Günü kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, 19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından Mareşallik Rütbesi ve Gazilik Unvanı’nın verilişinin 97. Yıldönümü olan “Gaziler Günü” anma programı, Altınova’da da kutlandı.

Altınova hükümet Konağı önünde düzenlenen törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Garnizon Komutan Temsilcisi, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, gazi ve gazi yakınları, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın bir ağızdan söylenmesiyle başlayan törende; Altınova Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Altınova Belediye Başkanlığı tarafından çelenkler Kaymakamlık Konağı’nda bulunan Atatürk Anıtına sunuldu. Çelenklerin sunumunun ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.

20.9.2018 07:38:30 _58