Altınova’da müzik ziyafeti

Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kültürler Festivali kapsamında sahneye çıkan Deniz Toprak ve Yusuf Güney, izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Altınova Belediyesi 12. Kültürler Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. İlçede bulunan 20’yi aşkın farklı kültürden insanların bir araya geldiği festivalde düzenlenen konserler büyük beğeni topladı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Altınova Belediyesi 12. Kültürler Festivali’nin 2. Günü Trabzonlular Derneği Minik Folklor Ekibinin halk oyunları gösterisiyle başladı. Ardından Altınova Belediyesi Bayraktepe Mesire Alanında gerçekleşen festival kapsamında sahnesinde Deniz Toprak, söylediği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Deniz Toprak’ın ardından sahneye çıkan Yusuf Güney ise duyguları doruğa çıkarttı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar, müziğin eşliğinde doyasıya eğlendiler.

GENİŞ KATILIM

Festivalin 2. Gün etkinliklerine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kıbrıs Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve meclis üyeleri, Bulgaristan’ın Dve Mogili Belediye Başkanı Bojidar Borisov ve meclis üyeleri, Altınova İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ÇADIRLAR GEZİLDİ

Konserler sonunda iki değerli sanatçıya da Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından plaket ve çiçek verildi. Ayrıca Başkan Oral; festivale katılan Kaymakam Zafer Engin’e, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’a, misafir belediye başkanları Hayri Orçan ve Bojidar Borisov’a teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Ardından protokol üyeleri yöresel çadırları gezerek vatandaşlara biraraya geldiler.

30.7.2018 12:16:24 _130