Oral’dan bayan personeline karanfil

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediyede görev yapan bayanları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bayan personeline karanfil hediye eden Başkan Oral, “Geçmişten bugüne tarihimiz incelendiğinde kadına verilen değerin günümüzün çok ötesinde olduğunu görebiliriz” dedi.

“ÇOK BÜYÜK EMEĞİ VE DEĞER”

Bayan personeliyle sohbet eden Başkan Oral, “Bizler, olumsuz şartları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu yaparken de kadınlarımızla omuz omuza veriyoruz. Benim gördüğüm ve emin olduğumu bir şey var ki, bugün Türkiye’de yaşanan güzel gelişmelerde kadınlarımızın çok büyük emeği, çok büyük desteği var. Kadının yaradılışında büyütmek ve güzelleştirmek vardır. Kadın eli neye değse o değişiyor, gelişiyor ve güzelleşiyor” dedi.

8.3.2018 14:51:27 _104