AK Parti’de çalışmalar ele alındı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hulusi  Şentürk ve Eskişehir eski Milletvekili Salih Koca Yalova’yı ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve beraberindekilerin ilk durağı Altınova oldu.

ALTINOVA’DA TOPLANDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Yardımcısı Salih Koca ve Hulusi  Şentürk ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Altınova Belediyesi’ni ziyaret ederek, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldiler. Belediye çalışmaları, projeler ve yeni belediuye binası hakkında bilgi alan Kaya ve beraberindekiler, başarılı çalışmalarından dolayı Altınova Teşkilatlarını kutladılar.

KADIKÖY’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve beraberindekiler daha sonra Çiftlikköy İlçesini ziyaret ettiler. Ardından Kadıköy Beldesinin ev sahipliğinde milletvekilleri, belediye başkanları, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyeleri bir araya gelinerek istişare toplantısı gerçekleştirildi.

5.3.2018 12:04:33 _145