Kütüphane açılışı bekliyor

Altınova Belediyesi ve Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliği ile yapılan Altınova İlçe Halk Kütüphanesi açılışa hazır hale geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Şeref Tali ve Yalova İl Halk Kütüphanesi MüdürüBünyami Utar, 26 Şubat Pazartesi günü sat 14:00’te hizmete girecek olan Altınova İlçe Halk Kütüphanesi’ni gezerek, yetkililerden son bilgileri aldılar.

SON İNCELEMELER

Altınova İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Nazif Kasap ile Altınova Belediyesi Halk Kütüphanesi görevlisi Burçin Turna’dan genel bilgiler alan Başkan Oral ve İl Müdürleri Şeref Tali ve Bünyamin Utar, açılış öncesi son incelemeleri yaptılar.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Okuma saati içerisinde Altınova İlçe Halk Kütüphanesi’ne gelen okuma yazmayı henüz yeni öğrenmiş Vakıfbank İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ile karşılaşan Başkan Oral ve İl Müdürleri, gördükleri manzaradan oldukça memnun oldular. Öğrencilerle sohbet de eden Başkan Oral, öğrencilere fırsat buldukça kütüphaneye gelmelerini tavsiye etti.

22.2.2018 14:00:25 _345