Başkan Amca derste

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Vakıfbank İlkokulu üçüncü sınıf öğrencilerinin derslerine girerek, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ilgili bilgi verdi.

Altınova Belediyesi’nin ilçedeki öğrencilere yönelik başlattığı ilçe tanıtım projesine, Vakıfbank İlkokulu’nda devam ediliyor. Vakıfbank İlkokulu’ndaki üçüncü sınıflara derse giren Başkan Oral, ilk olarak öğrencileri belediyenin tanıtım videosunu izletti.

İLÇEYİ TANITTI

Ardından ilçe ile ilgili genel bilgiler veren Başkan Oral, Hersek Lagünü Gölü ve flamingolar, Osmangazi köprüsü, Çobankale, Hersekzade Ahmet paşa külliyesi, Hersek Sahili, çiçekçilik, kivi ve tersaneler konularına değindi. İlçede kurulacak olan kütüphane ve müze hakkında öğrencilere bilgiler de veren Başkan Oral, her türlü öneri ve şikayetlerin kendilerine iletilmesini istedi. Başkan Oral, havaları ısınmasıyla tüm öğrencilere yönelik ilçe gezileri düzenleneceğini açıkladı.

EĞİTİMCİLERLE SOHBET

Vakıfbank İlkokulu öğretmenleri ile de bir araya gelen Başkan Oral, eğitimcilerle görüş alışverişinde bulundu. Başkan Oral’a sınıflardaki derslerde; Vakıfbank İlkokulu Müdürü Cafer Pehlivan,  sınıf öğretmenleri Lale Özer, Cihan Senekçi, Yelda Ondört ve Bilge Aslan eşlik etti.

30.11.2017 16:44:43 _179